PLATA produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor (RAMBURS).

Mai exact, imediat dupa plasarea unei comenzi online coletul este pregatit si expediat la adresa specificata in comanda dumneavoastra. Plata se va face la primirea coletului direct curierului.

LIVRAREA se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid CARGUS. Comenzile se livreaza in termen de 24-48 de ore lucratoare din momentul plasarii comenzii pentru modalitatea de plata Ramburs.

Livrarea este gratuita in cazul in care suma cosului de cumparaturi depaseste 250 ron.

In cazul in care suma cosului de cumparaturi este mai mica de 250 ron, Taxa de livrare pentru Bucurestieste 14.99 Lei, iar pentru provincie este de 19.99 Lei.

In cazul in care nu ati desfacut pachetul in prezenta agentului de curierat si ati gasit produse deteriorate va rugam sa faceti o fotografie cu cutia asa cum ati desfacut-o pentru eventualele reclamatii.

Conform legislatiei romane, Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta (dreptul de retragere din contract), in termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului la depozitul Comerciantului.

Atentie! Nu se accepta retururile expediate prin Posta Romana.

In cazul in care Clientul doreste inlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport si ramburs, daca este cazul, cad in sarcina sa.

In cazul in care, din greseala, ati primit un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, ne asumam costurile de retur si vom depune toate eforturile pentru a va inlocui produsul cat mai repede. In cazul in care nu se doreste inlocuirea produsului, veti primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice.

Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in termen de 14 zile calendaristice. In acest caz, Clientul trebuie sa semnaleze aceasta situatie prin email la cosmetice_spaniole@yahoo.com si sa trimita produsele la adresa Comerciantului . In cazul in care schimbarea produsului nu este posibila sau nu se doreste, Comerciantul va rambursa suma aferenta in contul bancar al Clientului, in maximum 14 zile calendaristice.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra printr-o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin e-mail.