Salon Seleccion

Afișez toate cele 5 rezultate

SALON SELECCION PROFESIONAL reprezinta divizia de mobilier si aparatura profesionala pentru saloanele de infrumusetare, a grupului VMV Cosmetic Group Barcelona. Aceasta fabrica are echipa propie de investigatii si de design, responsabila de a crea un spatiu optimizat pentru saloanele de infrumusetare, in functie de nevoile clientului. De asemenea Salon Seleccion este responsabil de a desena si fabrica propia aparatura,
uscatoare de par, placi de par, masini de tuns si altele, dupa ultimele tehnologii, pentru a face mai usoara munca stilistilor.
Solutii pentru salonul tau!
Politica de calitate este bazata pe Normativa ISO 9001:2015.

VMV Cosmetic Group este o companie familiala spaniola, lider in creatie si design, productie si distributie de produse pentru cosmetica capilara, in special produse de colorare – vopsea de par, mobilier si aparatura pentru saloanele de infrumusetare, recipiente de plastic si aerosoli.

Situat in Lliçà de Vall (Barcelona) grupul vinde produsele sale pe toate cele 5 continente ale lumii prin reteaua propie de 32 de delegatii. Cu mai mult de 1400 de muncitori, VMV Cosmetic Group este format din mai multe inteprinderi din sectorul cosmetic si al fabricatiei de mobilier, aparatura, recipiente de plastic si componente.

Salerm Cosmetics este marca de referinta in sectorul profesional din domeniul saloanelor de infrumusetare; Alea si Azalea comercializeaza produse cosmetice de larg consum; Salón Selección deseneaza si fabrica mobilier si aparatura pentru saloanele de infrumusetare; Lendan si Crioxidil fabrica si comercializeaza produse pentru saloanele de infrumusetare; VICO este compania care fabrica recipiente de plastic si Aerosol Ibérica este cea care se ocupa de aerosoli.

Complexitatea productiei, care are ca referinta cosmetica capilara, a condus la nevoia unui grad mare de specializare tehnica, la o alegere de I+D propiu, astfel ca VMV Cosmetic Group dispune intern de tot ce are novoie, in cei peste 60.000 m2 de suprafata industriala, care includ si un laborator propiu de cercetare si creatie de noi produse. Laboratorios Cosméticos Lamarvi este inima ideilor companiei.

-9%
Prețul inițial a fost: 990,00 lei.Prețul curent este: 899,00 lei.
-15%
Prețul inițial a fost: 1.170,00 lei.Prețul curent este: 999,00 lei.
-58%
Prețul inițial a fost: 2.100,00 lei.Prețul curent este: 890,00 lei.