Crioxidil

Afișez toate cele 25 de rezultate

CRIOXIDIL a luat nastere la inceputul anilor 90 pornind de la filozofia de a oferi profesionalilor din saloanele de infrumusetare o alternativa de produse de maxima calitate, la preturi competitive. CRIOXIDIL este o marca care face parte din grupul spaniol VMV Cosmetic Group si care se bazeaza pe standardele de calitate ale grupului cat si pe tehnologia si formulele cele mai avansate, rezultatul muncii din laboratoarele I+D propii de cercetare.

Cu CRIOXIDIL imbunatatim zi de zi produsele si serviciile ofertite pentru a oferi calitate maxima in cele mai bune conditii.

Politica de calitate este bazata pe Normativa ISO 9001:2015. VMV Cosmetic Group este o companie familiala spaniola, lider in creatie si design, productie si distributie de produse pentru cosmetica capilara, in special produse de colorare – vopsea de par, mobilier si aparatura pentru saloanele de infrumusetare, recipiente de plastic si aerosoli. Situat in Lliçà de Vall (Barcelona) grupul vinde produsele sale pe toate cele 5 continente ale lumii prin reteaua propie de 32 de delegatii. Cu mai mult de 1400 de muncitori, VMV Cosmetic Group este format din mai multe inteprinderi din sectorul cosmetic si al fabricatiei de mobilier, aparatura, recipiente de plastic si componente. Salerm Cosmetics este marca de referinta in sectorul profesional din domeniul saloanelor de infrumusetare; Alea si Azalea comercializeaza produse cosmetice de larg consum; Salón Selección deseneaza si fabrica mobilier si aparatura pentru saloanele de infrumusetare; Lendan si Crioxidil fabrica si comercializeaza produse pentru saloanele de infrumusetare; VICO este compania care fabrica recipiente de plastic si Aerosol Ibérica este cea care se ocupa de aerosoli. Complexitatea productiei, care are ca referinta cosmetica capilara, a condus la nevoia unui grad mare de specializare tehnica, la o alegere de I+D propiu, astfel ca VMV Cosmetic Group dispune intern de tot ce are novoie, in cei peste 60.000 m2 de suprafata industriala, care includ si un laborator propiu de cercetare si creatie de noi produse. Laboratorios Cosméticos Lamarvi este inima ideilor companiei.

Silk Color Crioxidil vopsea de par formula dubla permanenta sau semipermanenta

Vopsea de par cu formula dubla, permanenta sau semipermaneta Silk Color Crioxidil 4 Castaniu 100ml

67,00 lei

Silk Color Crioxidil vopsea de par formula dubla permanenta sau semipermanenta

Vopsea de par cu formula dubla, permanenta sau semipermaneta Silk Color Crioxidil 6 Blond Inchis 100ml

67,00 lei